Молитовник на столi

Молитовник на столі
ледь прикритий тлом журналу.
Ми журнал не дочитали,
бо на кожну думку злі,

злі на фото і на текст,
злі на назви недолугі,
аж не хочеться у руки
брати глянцеве оте...

Глянець пнеться у світи
і не каже про жертовне...
Ми беремо молитовник
і не прагнемо світлин...


Рецензии
Какие разные печатные издания в одном доме!
Вы сами умеете творить молитвы.
Нужно только издать сборник.

Наталья Харина   07.10.2024 09:09     Заявить о нарушении