I feel at home when I m with you...

I feel at home when I'm with you,
In every piece of land.
And all this happiness seems new,
Like sunshine in the rain.

I love the little twinkles' dance
Behind your darling eyes.
Our frozen hearts are thawed at ones,
There is no room for ice.

I want to be forever young,
When I'm in your embrace.
Remaining funny, innocent,
Don't mind my nearing age.

When I'm with you the dusks are dawns,
The oceans are the sees.
To pay for dwelling on the Earth
We've nothing but a kiss.

The morning coffee is a bribe
To linger for an hour.
And we are sailing on the tide
On cottage-boat of ours.

Русский текст

С тобой я всегда словно дома,
В любой части мира. Везде.
И капельки счастья в ладони,
И лучики солнца в дожде.
И маленькие смешинки с
Таятся в твоих глазах.
И больше нет места льдинкам,
В оттаявших наших сердцах.
С тобой навсегда останусь
Девчонкой наивной, смешной.
Пусть даже тихонько старюсь:
Мой возраст он только мой.
С тобой все рассветы-закаты,
С тобой океаны-моря,
А поцелуи оплата,
Что кружит под нами земля
А утренний кофе  —  подкуп,
Чтоб вместе ещё на час
А маленький домик  —  лодка,
От бед увозящая нас.

Автор: Юлия Шмелёва


Рецензии