I was waiting for you for long...

I was waiting for you for long,
I was looking for you for ages.
I woke up and I opened  pages
Of our story. The flame was strong.

Burning fire has touched my wings,
Golden wings that were meant for flying,
I'm alive. Overcoming dying,
Light is pouring to outer things.

In my soul there is no regret,
You'll discover my joy and passion,
They are endless like my obsession.
Oh, I missed you before we met!

Русский текст:

Как долго я тебя ждала,
Как долго я тебя искала.
Проснулась и любви начало
Я ощутила. Обожгла она мне
Крылья золотые. Горит огонь,
Душа пылает.
Я думала, такого не бывает.
Свет льётся изнутри.
Ты в душу загляни!
Там радость без начала.
Ещё, тебя не зная, я скучала.

Автор: Natalia Babeika


Рецензии