Ормонхои мусофирон 11. На таджикском языке
Чу хамрохи яке номард, агар такдир маро бигзошт,
Зи такдирам нанолидам, Худоям хор шудан нагзошт.
Ба ман талкин намуд Хак, ки номард дар хукми шайтон аст,
Ба сурат гарчи инсон аст, ба сират бешак хайвон аст.
__________________________________________
* Ормонхои мусофирон - зери чунин сарлавха якчанд китъаву рубои ва дубайтахои солхои 2000 - 2010 навиштаамро дар китоби "Некхохи пеша кун" , ки соли 2010 дар Нашриёти давлатии ба номи Рахим Чалили шахри Хучанд аз чоп баромада буд, чой дода будам.
Свидетельство о публикации №124063006006