Ормонхои мусофирон 7. На таджикском языке

ОРМОНХОИ МУСОФИРОН*


Чаро, ёрам, ту танхои? Биё наздам ба мехмони,

Ки дар ин гунбади фони киро чуи, чу дармони?

Манам дар мулки бегона, чи хол дорам, Худо донад,

Факат аз мехри ту, чоно, рахо йобам  зи сарсони.


________________________________________________


* Ормонхои мусофирон - зери чунин сарлавха якчанд китъаву рубои ва дубайтахои солхои 2000 - 2010  навиштаамро дар китоби "Некхохи пеша кун" , ки соли 2010 дар Нашриёти давлатии ба номи Рахим Чалили шахри Хучанд аз чоп баромада буд, чой дода будам.


Рецензии