Урок пения на русинском

Русинский язык

Урок спiвання.
 
Чоловiк
прыдумав клiтку
Скорше,
чым крыла.
 
В клiтках
 Спiвавуть крылатi
про свободу
Лiтаты.
 
А спереду клiток
Спiвавуть не крылатi
Про справедлывость
Клiток.

Перевел на русинский
Андрей Фатула

УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток


Рецензии