Asadov E. , Be kind, never angry ENGL

Be kind, never angry, control your temper,
With your shiny smiles do your best!
They affect not only your mood, remember!
But thousand times that of the rest.


О Р И Г И Н А Л


Будь добрым, не злись, обладай терпеньем.
Запомни: от светлых улыбок твоих
Зависит не только твое настроенье,
Но тысячу раз настроенье других.


Рецензии