Johnny Mercer - Autumn Leaves

За окнами
Листва кружится
В осенне-красном,
Золотом.

Мне губ твоих
Касанье снится,
Рук загорелых
Летний сон.

Как ты ушла,
Дни потянулись -
Песни зимы
Уже звучат.

Но я сильней тоскую,
Дорогая,
В осенний этот
Листопад.

Оригинал:

The falling leaves
Drift by my window
The autumn leaves
Of red and gold

I see your lips
The summer kisses
The sunburned hands
I used to hold

Since you went away
The days grow long
And soon I'll hear
Old winter's song

But I miss you most of all
My darling
When autumn leaves
Start to fall

*Эту песню исполняли такие легенды как Нат Кинг Коул, Фрэнк Синатра, Эрик Клэптон и другие...


Рецензии