Пожалей израненную душу
Лучше сахара губы сладкие твои,
Сердцу приятны очи желанные твои,
Пожалей душу израненную мою,
Жаждущую любовь прекрасную твою!
__________________
Лаби ширини ту бехтар зи канд аст,
Ду чашмонат базебу дилписанд аст.
Тараххум кун ба холи ман, ки ин дил
Ба доми ишки зебои ту банд аст.
Шодибек Дадоматов
Свидетельство о публикации №123092102364