Дуо. На таджикском языке
В-аз ин чахони фони озод рафтагон
Аз чумлаи гуломони химмати Туянд,
Коилшуда бар кабзаи кудрати Туянд.
Бар изни худат супурда ихтиёрашон,
Расидан ба дидорат бошад муродашон.
Ачре бикун бар онон, Худои Мехрубон,
В-ин бандагонатро ба муроди дил расон!
Свидетельство о публикации №123021104148
Виктория Конахина 14.02.2023 16:18 Заявить о нарушении