Расми хуби точикон. На таджикском языке
Расми хуби точиконро гум макун!"
Мирзо Турсунзода
Р А С М И Х У Б И Т О Ч И К О Н
Агар рузе дихи хабар,
Ки меои бори дигар,
Кушода огуш мисли пеш,
Мегирамат шодон ба бар.
"Аз чист ин хама гамхури?" -
Пурсидамат дар вохури,
Мо содикем ба кавли хеш,
Мачуй харгиз аз мо дури!
Кушо огушатро ба дуст,
Ба оне, ки дар ёди туст,
Расми точикон гум макун,
Хакко, к-ин расм бехад накуст!
Свидетельство о публикации №123020903504