Марушка Шабах - Обмани меня

Молю тебя, меня ты обмани!
Все лучшее придумай и скажи
не хладными, горячими словами...
О, да, послушайся, так поступи и не стыдись!
Как только дверь откроешь, обними и ври.
Где был ты или что ты делал, мне не важно.
И что б ты не сказал, поверю – навсегда
то будет для меня святая правда!
Молю тебя, меня ты обмани!
Иначе как еще смогу мечтать я...

(с болгарского)

Марушка Шабах
ЛЪЖИ МЕ

Моля те, лъжи ме, лъжи ме!
Казвай ми най-хубавите неща,
с най-топлите думи…
О, да, прави го и не се свени!
Щом вратата ти отворя,
разтвори обятия и ме лъжи.
Къде си бил или какво си правил
не ме интересува, не важи!
И каквото и да казваш – вярвам ти.
О, как ти вярвам!
Лъжи ме, моля те, лъжи ме!
Как иначе ще мога още да мечтая…


Рецензии
НИ сказал
потом убери

Учитель Николай   19.02.2022 18:12     Заявить о нарушении
Да, пропустил.
Спасибо!

Сергей Батонов   19.02.2022 19:02   Заявить о нарушении