Учителю 13. 05. 2019
Л/агідна, працелюбива,
Е/нергійна, заповзята,
Н/аймиліша, наче мати.
А/ хлочину чи дівча
В/міло розуму навча.
А/ успіхам радіє,
С/ловом душу гріє.
«И/-и-и, не знаю…» - не приймає,
Л/иш чіткі знання сприймає.
І/ любов в її серці чиста,
В/клоняємсь до ніг урочисто.
Н/іж фея добріша вона,
А/ душу вкладає сповна.
13.05.2019.
Автор картины Лю Е.
Свидетельство о публикации №120111209091