Ачри Хак ба росткорон

Хидоят бар рости мекунанд оятхои Фуркон,

Насибе медиханд доим з-ачри Хак ба росткорон,

Чунки У "Фахува фи в ийшотир розиях"* - гуён,

Андар зистане писандида ваъда дод бар онон.

_____________________

*" Для него будет отрадная жизнь", Коран 69:21 и 101:7


Рецензии