Кан ичинде - кюс

Каннынг сазы кып-кызыл
Кюски кебин кийалды,
Алтын-сары кайкамыл
Алтайымды чуулады.

Кюски кебин кийалган
Кайынгаштар сап-сары,
Алтын-Туу да сергилген,
Алтын ёнглё курчанды.

Алтын-сары јурамал
Ак-јарыкты мензинди,
Кюмюш-мёнгюн кайкамыл
Кёстёристи сююндирди.

Алтайыстынг баай ёйи
Ал-санаасты јарыдат,
Алтын-сыннынг јенгили
Алкы бойыс кайкадат!


Рецензии