Пайрави шайтон. Поклонник шайтана. На таджикском я

ПАЙРАВИ ШАЙТОН


Чу гардад пойбанди дуруг, яке инсон,

Равад бе фикру андеша аз паи шайтон,

Харобовар мешавад макраш ба шахру дех

Ва найранги лаин кишварро мекунад вайрон. 


Рецензии