Хамдасти

ХАМДАСТИ

Аз дусту бародар хамеша неки хасту сахти нест,

Дар халли муаммо чизе баробар ба хамдасти нест,

Рафтанд басе хамгапу хамнишинон аз сухбати мо,

Вазнинтар аз фироки дусту бародар бадбахти нест. 


Рецензии