Ба хамкорам Шокирчони Чаккон. Мувашшах

                Санаи 06.05.2020 хамкори азизи мо,
                собикадори ВКД,подполковники мустаъфи
                Шокирчони Чаккон ба синни мубораки
                шастсолаги хохад расид. Аз даргохи
                Худованди Бахшандаю Мехрубон дар ин
                рузхои пурбаракати мохи шарифи Рамазон
                ба бародарамон тамоми некихои рузгорро
                таманно намуда, барояш ин мувашшахро
                такдим мекунам.



Ба муносибати шастсолагии
 
   ШОКИРЧОНИ ЧАККОН

Шукри Худо карда доим,

Орзухои нек мекуни,

Коре ба дуст шавад лозим,

Ичрояш таъмин мекуни.

Расму оини точикон

Чавонмардист, ту медони,

Обруманду хам сарбаланд

Назди бузургон мемони.

Истаравшан маконат, лек

Чун омади ту ба Хучанд

Аз гуфтору рафтори нек

Кадрат бишуд боз хам баланд.

Кавист иродаат, эй дуст,

Одамгарият низ бачо,

Номат зебою хам накуст,

БИМОН ДОИМО ПОБАРЧО!

__________________________


Рецензии