Алмаадабактар!

Алмаадабактар!

Токпоктошто; м;шт;рис
Чагаанатып ыйлашлайт,
Ачынаабыс, аамайыс
Аар-б;ткенди артаадат.

;з;кт;ри кызарып,
Бала м;шт;р кыйналлайт;
Быдактары сынгылап,
Ка;ыл м;шт;р куугарлайт.

Алды-кийнин санаанып,
Алдаамасты токтоодок…
Аар-баайлыкты коорулап,
Алтайысты с;;ндирек!


Рецензии