Ба Орипов Одирмат. На таджикском языке

БА ХАМСИНФАМ
ОДИРМАТ ОРИПОВ

Он кадар ин шахсро табъ нозук бувад
Дар нишастеву сухбате бо дустон,
Иззату хурматро то сохиб шавад,
Ростро бе шаф-шафе месозад баён.
Мудом аз мардуми носкаш аст безор,
Аз дуруггую аз майпарастон,
Табиатан лек халиму беозор -
ОРИПОВ аст насаби ин дуст, ёрон. 


Рецензии