Ба Юлдошев Атокул. Акростих на таджикском
АТОКУЛ ЮЛДОШЕВ
Аз Сафедорас аз дуст меояд садо,
То ки бо ёрон биншинад даме бе гам,
Орад он дам то ёде аз мехру вафо,
Калбхоро то намояд наздиктар ба хам.
Умеду ормонат хуш аст бар мо,
Лутфе бар сухбати дустон ту хам бинмо!
Свидетельство о публикации №119070806305