Мо хам аз хинду насоро кам наем. На таджикском
Мо hам аз hинду насоро кам наем,
Бо бадону нокасон hамдам наем
Xар гаhе гар лофи диндорї занем,
Шодем, к-он Яктои Покро бандаем.
Шукргўён бо номи неки Ў hама
Саjдаhои бериё овардаем.
Нафси бадро баста бо занjири аќл,
Гарданашро бо дуо бишкастаем.
Дон, jиhоди мо jиhоди акбар аст,
Xифзи кишварро муќаддас дидаем.
Дар hавои сулhу ваhдат hар яке
Парзанон аз шавќу завќ болидаем.
Ориёиему фахр дорем аз ин,
Баhри миллат jони худ биспурдаем.
Тоjикистон, сарзамини олишон,
Мо ба номи неку покат зиндаем!
Сарбаланд бош, эй азиз, эй меhанам!
Доимо бар хизматат омодаем!
12.06.2017
Свидетельство о публикации №119070603849