Нафака. На таджикском языке

       НАФАКА

Араќи jабин рехтем як умр, ки намирем
То синни нафаќаву каме дам гирем.

Як умр заhмат кашидему умед бурдем,
Ки  дар куhансолї худро дур аз ѓам гирем,

Шукрона, к-имрўз мо баhри ёфтани ќуте 
Имкон дорему ба заhмати нав маjбурем…


Рецензии