Ба хамсабакам Нумончон Турдиев. Мувашшах
Надори аз Пошкент дусттар ту чое,
Умеду орзуят бо ин дех пайванд -
Макони кудакии пурмухтавое,
Обрубахши шермардони зафарманд.
Накарди ту чудо дехат зи кишвар,
Чудосози набуд хосат аз аввал,
Огах асти ту аз холи бародар,
Ниходат доимо поку мукаммал.
Свидетельство о публикации №119060107359