Хамсабакон. Однокурсники. Акростих

               

                07.04.2019 года в городе Худжанде
                состоится очередная ежегодная встреча
                выпускников 1970-1975 года обучения
                факультета Русского языка и литературы
                ЛГПИ (Ленинабадского государственного
                педагогического института) имени Сергея
                Мироновича Кирова.
                На фото встреча 2015 г.



             ХАМСАБАКОН
         
             (Мувашшах)


    Хамчу фарзандони як модар, падар
    Анкариб панчох сол кадри якдигар
    Мо хамедонему ба Аллох доимо
    Сачда оварда, хамегуем дуо:

    "Ай Худои Мехрубон, ай Рахнамо,
     Боварии том ба дустон кун ато,
     Аз садокат, з-ишку аз мехру вафо
     Калби моёнро хамеша пур намо,
     Огахимон дех аз холи хамдигар,
     Назди Худ моро ба номи нек бубар!"

      



 


Рецензии