Манбаи тандурусти

    МАНБАИ ТАНДУРУСТИ

Чамоати Ашт машхур
Бо охангару духтур,
Бо халки мехрубонаш,
Бисёр ширинзабонаш,
Бо пирони дилогох,
Бо Дустиву Хонакох...

Бо шифогох дар Дусти -
Манбаи тандурусти,
Коргохи инзамона,
Зеби шеъру афсона.

Корхона доим обод,
Кормандонаш дилкушод,
Шифодидагон мамнун,
Чехрахояшон гулгун.

Аз дарбон то ба фаррош
Халол мегиранд маош,
Ба табибон дастёрад,
Бономусу баоранд.

Неъматов Мухаммадчон -
Сардухтури боимон,
Байни мардум шухратёр,
Хизматхояш бешумор.

Ислом Эргашев - чаррох
Аз дарди бемор огох,
Халим асту мехрубон,
Мутахассиси кордон.

Марасулов Чахонгир
Чавон аст, лек ботадбир,
Омухтаст аз устодон
Иззати кадри инсон.

Абдукаюм ба шумо,
Ёфта ба дардаш шифо,
Мегуяд бо сад умед:
"Доим саломат бошед!" 

                11.11.2018


Рецензии