Кочкор ай

Эр-Байс Бэлэк

Кочкор ай

Кышты; учы кочкор ай
Корон соогын кысканбайт,
К;неттей ле меестерлей
Кар јоголот, кородойт.

К;нне; к;нге к;н узайт,
Кош казандар кайнаалайт…
К;рттер там ла каалы;жыйт,
Караантылар к;пт;;л;йт.

Кырда б;р; улууйт,
Кызыл т;лк; истенет;
Койоноктор ма;ташлайт,
Кышты; учы кунуугат.


Рецензии