Эр-Байс Бэлэк Чагаа керегинде

Какай јылды; Чагаазы
Ты; ла сообой башталды,
Кудай-Алтай байрамы
Тынаазактап учуртты.

Кем де оны ;йинде
Уткууп-мактап ;тк;рет,
Кезигис ле аайладып,
Учур салып јыргалдайт.

Јастырышта; албаты
Качан-бирде чыгар ла.
Јайаанысты; к;;н-табы
Кижиликке једер ле.

Алтай-Кудай – ;рг;лјик!
Јайааныбыс – м;;к;лик!


Рецензии