Ээкемейге

 Ээкемейге
 
Ја;ы јылла, ээкемей!
 Су-кадыгар бек болзын.
Јылдыс-чолмон, те;еерлей,
 Слерге сыйга чаалыгай.
 Ал-санаагар јаарызын,
Алтын сынаар је;илзин!
 
Бу ја;ырган какай јыл
 Амадуугар б;д;ргей,
Баш айланар кайкаамыл
Айлыгарды кээлегей.
 
Ээкемейим, ээкемей,
Је;ил-айак ј;ригер;
Эзен-амыр телекей
Ј;регерди с;;ндиргей.
Јакшылыкка ј;ткигер,
Јамандыкты је;игер!
 
Бу ја;ырган какай јыл
 Аалын јолоор элбееткей,
Баш айланар кайкаамыл
Аалкы бойоор с;;ндиргей!


Рецензии