К гимну Республики Алтай

С уважением и любовью к автору гимна Аржану Адарову, родственнику-куда, сотворившему первый текст первого гимна Республики Алтай.

Аржан Адаровты;
Алтай Ороонго
учурлу гимнни; с;ст;ри

K;к те;ери, jылдыстар,
Улу, јайым Кан-Алтай.
;ч-с;мер, ыйык тайгалар
Агару, јебрен Алтай.

Припев:

Алтай — ;cк;н кабайыс,
Алтай — м;;к; кудайыс.
Элен чактарга корула,
Россияла бис јажына

;ч толыкту Кан-Алтай
Jы;кыс эдер ја;ы јок
;рг;лји к;йген одыбыс
;ч;п калар учуры јок

Припев:






















Эзендик болзын Кин-Алтай,
;ч-С;мерл; јайым орооныс.
Элдер ортодо макталгай
Россиялык бирлик к;;нибис!

Коштоолго:
Алтай – ;ск;н кабайыс,
Алтай – м;;к; Т;р;лис,
Элен чактарга јарангын,
Арасайла бис јажына!

Ада-Т;р;л Алтайыс
Јылда; јылга чечекте,
Амыр-энч; очогыс
Јажын чакка јантыкпа.

Коштоолго:
Алтай – ;ск;н кабайыс,
Алтай – м;;к; Т;р;лис,
Элен чактарга јарангын,
Арасайла бис јажына!

Эр-Байс Бэлэкти; болгоомолы


Рецензии