Мазхаби Имоми Аъзам

МАЗХАБИ  ИМОМИ  АЪЗАМ

Эхтиёт бош, эй азиз, дар рохи Хак,
Рострав бояд будан, дустдори Хак.
Дустдории Худою хам Расул
Дониш афзояд ба моён дар усул.
Устувории кадам дар рохи рост -
Ин нишони покии имони мост.
Мазхаби Имоми Аъзам бахри мо
Мехвари хубест дар рохи Худо.
Месазад, то чон дорем дар бадан,
Бо хама хаммазхабон яктан будан.
Гумрахи дар дин хатар бар кишвар аст,
Гофили аз макри хасм марговар аст.
Дур мебояд будан аз гумрахон,
К-ин хаёт, бешак, ба моён - имтихон!


                2010


Рецензии