Шри Чинмой My Lord, I don t know how...

Sri Chinmoy
(1931-2007)

My Lord,I don't know how
My mind can dare to stand against You.
I want my mind to stand beside You
All the time.



                * * *

Шри Чинмой
(1931-2007)

Господь мой,я не знаю как
Осмеливается разум мой Тебе противоречить.
Хочу я,чтобы разум мой согласен был с Тобой
Все время.


Рецензии