Эмили Дикинсон Heart! We will forget him!

Emily Dickinson
(1830-1886)

47
Heart!We will forget him!
You and I-tonight!
You may forget the warmth he gave-
I will forget the light!

When you have done,pray tell me
That I may straight begin!
Haste!Lest while you're lagging
I remember him!


                * * *


Эмили Дикинсон
(1830-1886)

47
Сердце!Давай его забудем!
Ты и я-сегодня ночью!
Забудешь ты тепло,что дал-
А я забуду свет!

Завершишь,молитву мне скажи,
Чтобы могла я приступить!
Поторопись!Пока ты тянешь,
Его мне не забыть!


Рецензии