ЛиФФт-ке

Сочидеги ЛиФФт-ти;
м;;;н медалине

Аргымагын миндирген,
;лгерликти алкайдым;
Пегас адын сыйлаган
Поэзияны мактайдым.

Јайаалтылап јайааган
Кайраканымга мак болзын,
М;;;н кайрал экелген,
Алкылуукка баш болзын.

Јеткен једим-кайралым –
Алтай-Кудай ја;ымны;,
Ј;рген ј;р;м, ырызым –
Алтай калык улусты;!


Рецензии