Кара-Талай кычырат

Кара-Талай кычырган

Кара-Талай ыраакта;
Мени ылам кычырган,
Кажай калган туманна;
Ак парустар к;р;нтен.

К;к толкуулар ;ст;нде
Ак чайкалар учлайтан,
Кайыр ташту јаратта
Ак арчуулдар ја;ыштан…

Тусту ээрин шымыртты
Угулган эди, тымыкта;
Темей санаам кимиртти
Улууган эмей кунуукта…

***

Кара-Талай к;р;нет,
Фестиваль ЛиФФт кычырат.
К;;нзек Сочи тымзырайт,
Санааларым чайпалттат.

Соолун јерге једеле,
Солуум нени айдарым?
Сер;;н алтай эзинле
С;;нгенимди ачарым.

Седе; јерим јаражын
Алдыгарга саларым,
Алтай тилим байлыгын
Ала;зыбай сыйлаарым.


Рецензии