Экинурды улу куучынчызы Куйрук г нни эзеемине

Улу Јууда; айланып,
Алтайына ол јанган;
Албатызын каткырттып,
Учкан эди…јыргаган.

Куучындарын т;г;лттип,
Колхоз ижин б;д;рген.
Ойын-коокыр куйбуурттып,
Ончообысты к;;к;ткен…

Меге айткан куучынар
Эмдиге ле санаамда,
К;л;мјил; чыраайар
К;р;н келет к;з;мде…


Рецензии