Наступающему году собаки - на алтай. яз

Келееткен ийт јылга

Иргеебисте; ажанган,
Ийт н;к;рди; јылына.
Айыл-јуртты коорыган,
Ижемјил; најыга…

Быйан сеге, н;к;рим –
Ижи; учун с;;недим!
Алкыжымды айдадым,
Арка-сыны; сыймайдым.

Ийт јылыбыс, јерлештер,
Биске энч; экелгей!
Ј;рек с;;нер с;;нчилер
Ончобысты к;;к;ткей!


Рецензии