Аай учун!

Аай учун!

Сок ја;ыскан тартыжып,
Ак-чегимди корыйдым.
Базынышты коскорып,
Аайга-оойго с;;недим.

Јок, ја;ыскан эмезим –
Алтай-Кудай мениле;
Ј;м;йт мени поэзиям,
Чындылыкту с;зиле.

Ак-караны ылгаадып,
Ј;рер ј;;кти канайдар?
Јабаарлашты актаадып,
Арга-чыдал кожылзар!

Сок-ја;ыскан эмезим,
Кудайым бар, Алтайым;
Јакшылыкты мактаарым,
Ј;р;м аайын алкаарым!


Рецензии