Поэзиялыгым

Поэзиялыгым

Эмди мени поэзия
Аайлаткыштап аабыдат,
Оойлодулу фантазия
Амыр бербей к;;к;дет.

Азый да ол санаамды
Јер ;ст;не ј;тк;ткен,
Илбизинд; ;лгерди
Ј;регимне; сызылткан…

Аргымагым, Пегазым,
Алтайымды айланзын!
Алкыылыкту кожо;ым
Албатымды с;;ндирзин!

Аайлык мени; поэзиям
;рг;лјикт; учушта;
Кай-кожо;ым, ;лгерим
Акты-чекти макташта!


 


Рецензии