Гимн учителям-воспитателям

На алтайском языке:
;ред;чилер-качылар
(Гимн)

;ред;чилер, бис, качылар,
;ренчиктер – балдарыбыс.
Аайладулар, јартамалдар
Ак-јарыкка јайадыбыс.

Такылга:
;ск;ргенис – ;;ж;к болзын,
Таскаатканыс – баатыр болзын,
Чыдатканыс – чындык болзын,
;реткенис – ойгор болзын!

Ал-санаабыс ачык болзо,
Алтын-сыныс је;ил болор;
Айтканыбыс – алкыш болзо,
Амадаганыс – једим болор!

Такылга:
;ск;ргенис – ;;ж;к болзын,


Таскаатканыс – баатыр болзын,
Чыдатканыс – чындык болзын,
;реткенис – ойгор болзын!

Базынчакка бастыртпактар,
Тилд;лерге айтыртпактар;
Кыйа-јабыс к;рдиртпектер,
Темей-тегин коркыбактар!

Такылга:
;ск;ргенис – ;;ж;к болзын,
Таскаатканыс – баатыр болзын,
Чыдатканыс – чындык болзын,
;реткенис – ойгор болзын!

Ак-јарыкка каруузыныш
Балдарыста ја;жыгылзын,
Албатызак, т;р;лзиниш
Баркаларга арт каллазын.

Такылга:
;ск;ргенис – ;;ж;к болзын,
Таскаатканыс – баатыр болзын,
Чыдатканыс – чындык болзын,
;реткенис – ойгор болзын!

https://youtu.be/7g2rrAnJUfc - видео


Рецензии