Орой чэчэк - Поздний цветок

Орой чэчэк

;ж;н;ккен чэчэгеш
Јол-јорукта туштады;,
;зер дезе – сен јараш,
Јаш баладый билдирди;.

К;ст;рим де с;;нледи,
К;г;с кан да ойноды;
Быйан сеге к;;ркийим,
Быйан сеге чэчэгим.

Бойы; ;йи; ;тк;рип,
Билбей калган эмтири;;
Амадуу;ды сакуулап,
Азып калган ошкожы;.

К;зимди де с;;ндирди;,
Ј;ректи де оойлотты;;
Канаттар да сыйлады;,
Ј;р;мди де онтотты;.

Орой чэчэк, к;л;мји;
Ј;регимди сыстатты;
Оойлот ийген чырайы;,
Јайымымды јайратты.

Ал-санаамды јаарытты;,
Оройтыган чэчэгеш.
Алды-кийнин санаатты;,
Оойлоттырган к;р;ниш.


Рецензии