Анна Горенко. Я буду спать в сапогах в раю...

In heaven I ll be sleeping in boots
in warm socks and boots on my legs
and in my hand I ll be holding a book
        having laid
my right cheek over my left bag
and cold won t wake me up anymore
in dark with stars overhead
and i won t have to ask God anymore
to give me home and warm bed

ОРИГИНАЛЬНЫЙ ТЕКСТ:

Я буду спать в сапогах в раю
в сапогах и в теплых носках
под правую щеку сумку свою
        левую
подложив и с книгой в руках
и не будет холод меня будить
под звездами в темноте
и мне не придется больше просить
у Бога дом и постель


Рецензии