Весь этот город стоит сжечь дотла. С. Чёрная. ENGL

This town all deserves a burn down to the ground,
With no complaint or sympathy's mean tear,
Without a cry or deadly heating found,
Without a weep of a small creature dear.

This town's worth to have been sunk by flood
As long ago as the creation moment,
Been eaten up, drunk after with its blood,
As to avoid its never-ending torment.

О Р И Г И Н А Л:www.stihi.ru/2015/03/07/11354)

Весь этот город стоит сжечь дотла,
Без жалоб или капли состраданья,
Без плача или жуткого тепла,
Без слёзок тихо милого созданья...

Весь этот город стоило убить
Ещё давно, в начале мирозданья,
Его сожрать и кровью бы запить,
Чтоб избежать извечного страданья...


Рецензии
Сильно!!!!!Успехов!

Николай Юргель   16.03.2015 08:52     Заявить о нарушении