Сон 3. 04. 2014
О/гортає мій фасон
Л/егкість погляду ясного,
Е/квівалентами якому -
С/онце є серед зими,
Н/іжність ранньої трави.
("И"/ - несмілива, чудна,
К/ожен вірш плямить, дурна!)
С/ниться, ніби на яву, -
Е/скалатор на пряму
Р/оків гущу прорізає...
Г/оворив - "Не можна, знаю."
І/, тримаючи за руку,
Й/окнули у серці звуки.
В/триматись не можеш сам -
О/біймаєш ніжно стан.
Л/овиш поглядом уста,
О/бманулись не спроста,
Д/оторкнулися губами...
("И"/, у реченнях, не пляма ,
М/оже буква і не перша. Та
"И"/ у вимові найлегша.)
Р/озтлумачу дивний сон,
О/прилюдню для персон.
В/ірш безглуздий напишу,
("И"/, як правку, зачеркну.)
Ч/ашкой кави сон жену...
Посвящается Актёру в образе.
Автор картины - Зиганшина Мадина "Чашка кофе в дождливый день"
Свидетельство о публикации №114080504465