Десь Життя, десь Смерть вже на порозi

Десь – Життя, десь – Смерть вже на порозі,
Десь звисають з стелі павуки,
Десь слова примерзли на морозі,
Десь у біль стискають кулаки.

Хтось сміється, любить і шукає,
Хтось ховає в безлад Світло дня,
Хтось надмірно хвалить, хтось страждає,
Хтось пірнає, щоб сягнути дна.

Щось димить і ледь-ледь-ледь жевріє,
Щось блищить, заманює у блиск,
Щось хрипить, ламається, старіє,
Щось пробилось і пішло у ріст.

Десь блукають в темряві і злиднях,
Десь Життя сплітають у Пісні,
Десь не бачать те, що іншим видно,
Десь радіють Сонцю і Землі…

26.05.2014


Рецензии
Не вірші,а якесь чаклунство!
Щиро дякую!!!
З великою повагою!

Александр Гантман   29.05.2014 01:48     Заявить о нарушении
Дякую,Олександре!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   29.05.2014 20:07   Заявить о нарушении