Уся незвiданiсть прийдешнього моменту
Вкладається в невпевненість і сумнів
Так, як можливість радісного злету
З’являється без вчинків і без суджень.
Невідповідність пережитого – канону
Віншує на примарні сподівання,
На страх і на довіру пустодзвону
І на невідворотність засинання.
Життя спалахує то гнівом, то Любов’ю,
То птахом відлітає в нездійсненність.
Незвіданість оманливо-прозора
Заманює у зібгану буденність.
22.05.2014
Свидетельство о публикации №114052203724
Одним словом - Схвильовано - Чудово!
Дякую!
Александр Гантман 23.05.2014 13:06 Заявить о нарушении
Я теж перечитувала те, що записалось.
Зрозуміла...
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 23.05.2014 14:50 Заявить о нарушении