Дiвчина iз iншого життя - Океан Ельзи

    :) .....Для всех сестёр и братьев по разуму и без него....

Не така, як інші вона,
І лягає спати сьогодні одна,
Але шось таке в її очах...
В неї все вже було давно,
І вона хотіла зніматись в кіно,
Дівчина із іншого життя...

Я чекав тебе, чекав,
Я шукав тебе, шукав
І знайшов.
Твоє минуле лікував
І своє тобі давав
Знов і знов.

І не була в різних містах,
І вона не пише вірші у листах,
Але щось таке в її словах...
Може, в неї дивне ім;я,
Може, десь за неї чекаю не я,
Дівчина із іншого життя...

Я чекав тебе, чекав,
Я шукав тебе, шукав
І знайшов.
Твоє минуле лікував
І своє тобі давав
Знов і знов.
І пісні тобі співав,
І з тобою я літав
Знов і знов...




Не такая, как все, она,
но ложиться спать и сегодня одна...
Только что-то есть в её глазах...
У неё всё было давно,
и она хотела сниматься в кино -
девушка нездешнего житья...

      Я всё ждал тебя и ждал,
      я искал тебя, искал
      и нашёл...
      Твоё прошлое отменял
      и своё тебе давал -
      вновь и вновь...

Не бывала в разных местах,
и она не пишет стихи на листках,
только что-то есть в её словах...
Может, в имени дивном она,
может, жду её здесь вовсе не я -
девушку нездешнего житья...

       Я всё ждал тебя и ждал,
       я искал тебя, искал
       и нашёл...
       Твоё прошлое отменял
       и своё тебе давал
       вновь и вновь...
       Эти песни напевал,
       и с тобою я летал
       вновь и вновь... 


Рецензии