Два човники гойдаються на озерi
Два лебеді здіймаються з води.
Дві дівчини розквітли днями гожими.
Два парубки радіють – молоді.
Дві гілочки пливуть рікою тихою.
Два яструби кружляють над гніздом.
Дві дівчини-красуні грають співами.
Два парубки милуються зелом.
Дві квіточки – голівка до голівоньки.
Два голуби сплітаються крильми.
Дві дівчини закохані-замріяні.
Два парубки – шляхетні козаки.
Дві дівчини, два парубки, дві вишеньки,
Два гамірних весілля на порі.
Двом парам вистеляються доріженьки
У Злагоді, в Любові, у Красі.
20.04.2014
Свидетельство о публикации №114042109396
Світлого та Радісного!
З великою Повагою!!!
Александр Гантман 23.04.2014 12:44 Заявить о нарушении
Весна пробуджує Радість у кожному і це чудово!
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 24.04.2014 08:38 Заявить о нарушении