Все, що iде не вiд Душi
Все, що приходить з не-Любові,
Проходить повз мої Пісні
Й Світи, ранкові й вечорові.
Усе, що в груди б’є себе,
Усе, що б’є і наганяє,
З Дороги Світла не зіб’є,
Ні Дух, ні Душу не зламає.
Усе, що живить не-Теплом,
Усе, що живиться бідою,
Не проросте в Землі зелом,
Не увійде в Життя Красою.
Усе, що йде не від Душі,
Усе, що збилося у болі,
Не ввійде у мої Світи,
Що живлять Простори Любові.
09.04.2014
Свидетельство о публикации №114040907210
З великою повагою до Вас!
Найсвітлішого!
Александр Гантман 11.04.2014 02:00 Заявить о нарушении