Люди, я вас Люблю!
Дякую за торкання
Ваших гострих зубів,
Дякую за гарчання!
Люди, я вас Люблю!
Дякую за наклепи,
За прогірклу брехню,
За ненависть відверту!
Люди, я вас Люблю!
Дякую за бажання
Вкрасти Долю чужу
В недолугім єднанні!
Люди, я вас Люблю!
Дякую за взаємність
У нелегку добу,
Дякую за нікчемність!
Люди, я вас Люблю!
Дякую за відкритість
Й вашу віру святу
У свою ненаситність!
31.03.2014
Свидетельство о публикации №114040106087
Щастя Вам,Здоров"я,Усмішок!
З повагою!
Александр Гантман 03.04.2014 22:38 Заявить о нарушении